Ανήλικη αθλήτρια kick boxing καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από τον προπονητή της

γάντια kick box

Σοκάρουν οι περιγραφές του πατέρα της

Μετά τον 44χρονη προπονητή Τάε Κβο Ντο που οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία πως βίαζε αθλήτριες του, έρχεται στη δημοσιότητα η καταγγελία μιας 16χρονης αθλήτριας kick boxing για τον δικό της προπονητή.

Σύμφωνα με την μήνυση η οποία έχει κατατεθεί, 16χρονη αθλήτρια kick boxing από νησί του Αιγαίου, κατηγορεί τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού.

Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού περιέγραψε πως η αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού του και η επίσκεψη σε ψυχολόγο βοήθησαν την οικογένεια να μάθει τι συνέβαινε στα ταξίδια της αθλήτριας στο εξωτερικό και τις σεξουαλικές πιέσεις που δεχόταν από τον προπονητή της.

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές

«Η συμπεριφορά της κόρης μου είχε αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Καταρχάς ήταν απομονωμένη και φοβισμένη. Δεν ήθελε να την αγκαλιάζω ούτε εγώ ούτε ο αδελφός της. Την είχα πιάσει να κλαίει. Στο σχολείο από μαθήτρια του 19 τα είχε παρατήσει. Μας ζητούσε να σταματήσει το kick boxing και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε το γιατί.

Όπως περιγράφει ο πατέρας της ανήλικης αθλήτριας, όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2022, στην προετοιμασία της ομάδας για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά.

«Προσπαθούσε να απομονώσει το παιδί. Την έβγαλε εκτός προπόνησης και της είπε να κάνει διατάσεις. Όταν βρήκε την ευκαιρία πήγε από πάνω της και της είπε ότι θέλει να την φιλήσει. Στη συνέχεια επιχείρησε να την χαϊδέψει και να ακουμπήσει το μόριο του πάνω στο σώμα της. Την ίδια ημέρα επιχείρησε και δεύτερη φορά να απομονώσει το παιδί μου και άρχισε να το χαϊδεύει στα μαλλιά και να της ζητά να τον φιλήσει. Χρησιμοποίησε την σωματική του δύναμη για να την κρατήσει στο σημείο ”, λέει ο πατέρας.

Αυτό ήταν το πρώτο περιστατικό που συνέβη όπως περιγράφει ο πατέρας της 16χρονης. Λίγους μήνες αργότερα σύμφωνα με την μήνυση που έχει υποβάλλει ο προπονητής επιχείρησε να την βιάσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου του εξωτερικού, στο οποίο βρισκόταν η ομάδα και πάλι για αγώνες.

«Της έκλεισε το στόμα και την πέταξε στο κρεβάτι»

«Την έπιασε βίαια από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο κράτησε σφιχτά τα δυο της χέρια. Το παιδί άρχισε να κλαίει και να του ζητά να φύγει. Ο προπονητής της της έκλεισε το στόμα με το χέρι και την πέταξε επάνω στο κρεβάτι. Επιχείρησε και πάλι να την κακοποιήσει ακουμπώντας το σώμα του επάνω στο δικό της. Ευτυχώς χτύπησε η πόρτα του δωματίου και κατάφερε να ξεφύγει».

Όταν η 16χρονη επέστρεψε στο σπίτι της ένας «διαφορετικός άνθρωπος», σύμφωνα με τους γονείς της. Δεν αγκαλιάζει τον πατέρα και τον αδελφό της, ήταν κλεισμένη στον εαυτό της και ζητούσε να σταματήσει το άθλημα. Οι γονείς της απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο και εκεί το παιδί μίλησε και ζήτησε από τους γονείς της να κινηθούν νομικά εναντίον του προπονητή της.

Η οικογένεια της 16χρονής αποφάσισε να απευθυνθεί σε δικηγόρο της Αθήνας για την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης καθώς ο προπονητής του Kick Boxing θεωρείται πολύ ισχυρός στο νησί του Αιγαίου. Ο πατέρας της 16χρονής αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις καθώς σύμφωνα με τα όσα του έχει πει η κόρη του ενδέχεται και άλλα κορίτσια να έχουν δεχτεί ανάλογες σεξουαλικές πιέσεις.

Πηγή φωτογραφίας: pixabay.com

Πηγή: iefimerida.gr