Ανοιξαν οι πόρτες για τη μεγάλη συναυλία των Coldplay (ΒΙΝΤΕΟ)

Coldplay

60.000 άτομα θα απολαύσουν την μουσική του συγκροτήματος

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου άνοιξαν οι πόρτες για την μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και σε λίγες ώρες πρόκειται να ξεκινήσει το μεγάλο σόου της χρονιάς.

Ήδη πριν ανοίξουν οι πόρτες για να μπουν οι φανς στον χώρο της συναυλίας των Coldplay, περίμεναν απ’ έξω εκατοντάδες άτομα, παρά την έντονη ζέστη.

Οι πόρτες άνοιξαν περίπου στις 17:00 το απόγευμα και ο κόσμος άρχισε να γεμίζει τον χώρο, όπου αναμένεται να παρευρεθούν 60.000 άτομα σήμερα και άλλα τόσα αύριο, στη δεύτερη ημέρα της συναυλίας των Coldplay.

Δείτε επίσης: Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι θεατές στη συναυλία των Coldplay

Coldplay: Οι οδηγίες για τη ζέστη

Άλλωστε, οι ίδιοι οι Coldplay δημοσίευσαν νωρίτερα οδηγίες για την αντιμετώπιση της ζέστης, στις οποίες καλούν τον κόσμο να μην φτάσει πολύ νωρίς για τη συναυλία, να μην περιμένουν για πολλή ώρα στη ζέστη μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες και να φορούν αντηλιακό, αλλά και να αποφεύγουν την κατανάλωση αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες, καθώς είναι καλύτερα να πίνουν νερό σε συνθήκες ακραίας ζέστης.

Εικόνες από τον χώρο της συναυλίας

Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύουν λογαριασμοί στα social media μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη συναυλία, μέσω του soundcheck που κάνει η μπάντα πριν βγει στη σκηνή για να ενθουσιάσει τον κόσμο με τα κομμάτια και την ενέργειά της.

Μάλιστα, έχει ανέβει βίντεο που δείχνει τη στιγμή του soundcheck για ένα νέο κομμάτι του συγκροτήματος.

Πηγή: iefimerida.gr