Απ. Λύτρας: «Υπάρχει τεράστια ανθρωποφαγία – Και πάλι συγγνώμη..»

Απόστολος Λύτρας

Η νέα δήλωση του γνωστού δικηγόρου μέσα από τη φυλακή

Ο Απόστολος Λύτρας με νέα δήλωσή του, αυτή τη φορά μέσα από τη φυλακή, θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινήσεις για όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ζητάει συγγνώμη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και αναφέρει ότι η ίδια ουδεμία ευθύνη φέρει για τις οφειλές του, που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσει

Παράλληλα, κάνει λόγο για τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα ή οτιδήποτε του ανήκει γιατί, όπως χαρακτηριστικά λέει, ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω και τηλεφωνικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Διαβάστε επίσης  Απόστολος Λύτρας: Η Οικονομική Αστυνομία ελέγχει τα περιουσιακά στοιχεία του - Τι ερευνά

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες. Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε άξια σύζυγος σε μένα, άξια μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».