Απειλεί μέσα από τη φυλακή ο Φουρθιώτης – Ποιες οι… απαιτήσεις του

Μάλλον ξέχασε πως βρίσκεται στη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης! Αυτό φανερώνουν οι.. εξωφρενικές απαιτήσεις του, όπως και οι απειλές που στέλνει σε διάφορες πλευρές.

Ανθρωποι που ζουν με τον Μένιο Φουρθιώτη και βλέπουν τη συμπεριφορά του, λένε «Έχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς».

Ο Μένιος Φουρθιώτης, είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει να του πάνε στο κελί του γάλα αμυγδάλου, ακτινίδια, βρώμη, ειδικό μέλι του βουνού, κρουασάν βουτύρου, τοστ μόνο με τυρί.

«Νομίζει ότι τον υπηρετούν οι σωφρονιστικοί» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν αρκείται στις παράλογες απαιτήσεις αλλά εκτοξεύει απειλές!

Διαβάστε επίσης
Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης με επίκεντρο τις αποκαλύψεις Φουρθιώτη

Απειλεί τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πως αν δεν ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του και δεν του φέρουν όσα ζητάει, θα τους κάνει μήνυση, λέει συνέχεια ότι «έχω γνωστούς πολιτικούς».

Έχει φτάσει δε στο σημείο να κατηγορεί τους σωφρονιστικούς πως θέλουν να τον σκοτώσουν για να μην μιλήσει και «γι’ αυτό μου δίνετε αυτά που δεν τρώω»!

«Θα πάρω τηλέφωνο τους υπουργούς και θα σας κανονίσουμε», είναι μια άλλη απειλή που εκτοξεύει συνεχώς ο Μένιος Φουρθιώτης προς τους σωφρονιστικούς.

Οι απειλές του ωστόσο, δε βρίσκουν ανταπόκριση ενώ αναφέρεται πως η κατηγορηματική εντολή από τη γενική γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής είναι πως ο Μένιος Φουρθιώτης θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλος κρατούμενος, μεταδίδει το newsit.gr.

*Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *