Απίστευτα πράγματα: Οδηγός λεωφορείου δίνει το τιμόνι σε ανήλικη μαθήτρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο λεωφορείο οδηγός δίνει το τιμόνι σε ανήλικη μαθήτρια

Καταγεγραμμένο το περιστατικό σε βίντεο

Μία σοβαρή καταγγελία, που αναφέρει πως οδηγός λεωφορείου σε περιοχή της Αττικής εν ώρα βάρδιας έδωσε το τιμόνι σε ανήλικη μαθήτρια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας σε εκπομπή του ALPHA.

Συγκεκριμένα, σήμερα παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βίντεο που δείχνει τον οδηγό να αφήνει τη νεαρή μαθήτρια να οδηγήσει το λεωφορείο και μάλιστα τις δίνει οδηγίες.

Η σοβαρή καταγγελία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ενώ το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί βραδινές ώρες στην περιοχή της Σαρωνίδας όπου εκτελούν αστικά δρομολόγια του ΟΑΣΑ με μισθωμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Πάντως, ο ίδιος ο οδηγός που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, αρνήθηκε ότι είναι ο ίδιος στο βίντεο. «Δεν είμαι εγώ αυτός, δεν είμαι εγώ αυτός. Η φωνή μου είναι ναι. Παιδιά, σας παρακαλώ, δεν είμαι εγώ εκεί. Θα με τρελάνετε; Σε αυτό έχει γίνει μοντάζ, δεν είμαι αυτός» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα συμπλήρωσε πως δεν είχε παρόμοιο ντύσιμο με εκείνο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο.

Η καταγγελία γυναίκας

Το περιστατικό έκανε γνωστό μία γυναίκα, σύμφωνα με την οποία στο τιμόνι του οχήματος κάθεται ένα κορίτσι μόλις 15 ετών.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός αστικού λεωφορείου παίζει στο κινητό ενώ κάνει δρομολόγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βλέπουμε ένα κορίτσι 15-16 χρονών το οποίο έχει πάρει το λεωφορείο, ο οδηγός είναι δίπλα και οδηγεί ένα αστικό λεωφορείο. Κάποιος είναι μέσα από τις φίλες της γιατί το τραβάει βίντεο και το λέει κιόλας ότι «εγώ είμαι, τράβα βίντεο, γιατί εγώ οδηγώ…» κάτι τέτοιο.

Είναι απαράδεκτο ότι δίνει το λεωφορείο σε ένα 15χρονο παιδί. Αν γίνει οποιοδήποτε ατύχημα από ποιον θα ζητήσουν ευθύνες; Από το παιδί που το πήρε ή από τον οδηγό; » ανέφερε στον Alpha η γυναίκα που κατήγγειλε το γεγονός.

Μάλιστα ο οδηγός ακούγεται να δίνει οδηγίες στην ανήλικη ενώ μέσα στο λεωφορείο υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα, με μία κοπέλα να τραβά το βίντεο. Οπως φαίνεται και από το βίντεο το περιστατικό συνέβη βράδυ, καθώς τα εσωτερικά φώτα του λεωφορείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα απασχόλησε και τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, οι οποίες σημείωσαν ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και αναμένεται να διεξαχθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Πηγή: ALPHA