Απίστευτες καταγγελίες της μητέρας του Γ. Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε απλό δωμάτιο, έδωσα φακελάκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

μητέρα Γιάννη Καλλιάνου

Τι υποστήριξε για τα όσα συνέβησαν

Η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου προχώρησε σήμερα σε σοκαριστικές αποκαλύψεις, σχετικά με τη νοσηλεία του συζύγου της στο «Αττικόν» νοσοκομείο και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί.

Η γυναίκα είχε ένα ξέσπασμα με αφορμή το θάνατο του συζύγου της, Δημήτρη, πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, αναφερόμενη στα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Μπροστά στην κάμερα του Alpha υποστήριξε πως: «Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα “άρα θα φύγετε”, μου απάντησε “όχι εδώ”. Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά. Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις».

Ενώ πρόσθεσε: «Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφύριζε».




Αναφερόμενη στο φακελάκι που φέρεται να έδωσε, η ίδια ανέφερε πως «ο γιατρός το πήρε ευχαρίστως. Το πήρε για να καλυτερεύσει την ζωή του άντρα μου και το αποτέλεσμα ήταν ότι τον πέθανε. Σας τα είπα όπως είναι τα πράγματα. Εγώ ήμουν δίπλα στον άντρα μου. Επρεπε να πάει σε Μονάδα Υψηλής Φροντίδας».

Στο TLive μίλησε για τον πεθερό της και η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού.




Στην ίδια εκπομπή ξέσπασε και ο αδελφός του βουλευτή.




Γιάννης Καλλιάνος: “Θα γίνω ο εφιάλτης τους, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο”

Νωρίτερα ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», τόνισε: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους. Ολα θα πάρουν τον δρόμο τους, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Όσοι πήραν ελαφρά την περίπτωση του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι γιατροί».

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version
%%footer%%