Απίστευτη τραγωδία: Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την 11χρονη κόρη του

σκοποβολή Πύργος

Θρήνος στην περιοχή

Τραγωδία σημειώθηκε στο Τέξας, όταν ένας κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την 11χρονη κόρη του το περασμένο Σάββατο.

Ο πατέρας και η κόρη του είχαν μόλις ολοκληρώσει το κυνήγι ελαφιού, στο οποίο είχαν πάει μαζί, όταν ο πατέρας κατά λάθος πυροβόλησε το κορίτσι με το τουφέκι του μέσα στο όχημά τους, ανέφερε το Longview News-Journal, επικαλούμενο τον σερίφη της κομητείας Χάρισον, Μπράντον Φλέτσερ.

Ο σερίφης Φλέτσερ είπε πως ο πατέρας νόμιζε ότι το όπλο ήταν άδειο, και όταν, προσπάθησε να κατεβάσει τον «κόκορα» του όπλου, το όπλο πυροβόλησε.

Το 11χρονο κορίτσι, που ονομάζεται Ντέιζι Γκρέις Λιν Τζορτζ, έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν σε τοπικό νοσοκομείο.

«Να μην δούμε ποτέ άλλη υπόθεση σαν αυτήν»

«Ελπίζω να μην δούμε ποτέ άλλη υπόθεση σαν αυτήν» είπε ο σερίφης Φλέτσερ. Ο πυροβολισμός παραμένει υπό διερεύνηση, αν και οι αρχές είπαν ότι ήταν τυχαίος.

Η Ντέιζι ήταν μαθήτρια της έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου του Χάλσβιλ, περιοχής του Τέξας όπου και διέμενε με την οικογένειά της. Στην ιστοσελίδα ενός διαδικτυακού εράνου που διεξάγεται για την οικογένεια, η Ντέιζι περιγράφηκε ως ένα νεαρό κορίτσι με χιούμορ, που αγαπούσε την ύπαιθρο.

«Ήταν πάντα αστεία και προσπαθούσε να ανεβάσει τη διάθεση όλων, ένας αληθινά ανοιχτόκαρδος άνθρωπος. Η Ντέιζι λάτρευε την ύπαιθρο. Ήταν πάντα «μέσα» όταν επρόκειτο για κάποια περιπέτεια, μεγάλη ή μικρή» αναγράφεται στον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *