Απίστευτο: Εδειρε τη μητέρα του γιατί δεν του έδινε λεφτά για καφέ!

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακή στον Βόλο, καθώς μητέρα κατήγγειλε το γιο της για ξυλοδαρμό και όπως δήλωσε στους αστυνομικούς δεν ήταν πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr o νεαρός ζει με την μητέρα του και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Συχνά στο σπίτι σημειώνονται καβγάδες και αιτία αυτή τη φορά ήταν η άρνηση της μητέρας να του δώσει χρήματα για να βγει έξω.

Μετά την άρνηση της μητέρας ο γιος ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω και να τραυματιστεί. Η ίδια απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και στο πρόσωπο.

Η μητέρα υπέβαλλε μήνυση και άμεσα κινήθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψη του γιου ο οποίος κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία του – 60 συλλήψεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός προκαλεί επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ενδεχομένως και πρόβλημα αλκοολισμού και συχνά ξεσπά με βίαιο τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *