Απίστευτο: Εκανε τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες ληστείας σε ένα απόγευμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Με άδεια χέρια έμεινε ένας επίδοξος ληστής στη Λάρισα, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (17/1) προσπάθησε να ληστέψει τέσσερα μέρη, χωρίς επιτυχία.

Ο ληστής όχι μόνο έκανε τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες ληστείας καθώς δεν κατάφερε να αρπάξει τις εισπράξεις από τα καταστήματα, αλλά συνελήφθη κιόλας άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο δράστης μπήκε αρχικά σε ένα σούπερ μάρκετ όπου απασχόλησε την ταμία, άρπαξε χρήματα από την ταμειακή μηχανή και αποπειράθηκε να διαφύγει. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την υπάλληλο του καταστήματος που, με τη βοήθεια ενός πελάτη, του απέσπασε τα χρήματα και τρία μαχαίρια που είχε στο παντελόνι του. Παρ’ όλα αυτά, τους ξέφυγε και τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: "Τα παιδιά μας είναι αθώα, δεν έχουν κάνει τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Αμέσως μετά, φορώντας κουκούλα full face, εισέβαλε διαδοχικά σε ένα παντοπωλείο, ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σούπερ μάρκετ και απαίτησε με την απειλή μαχαιριού να του παραδώσουν τις εισπράξεις, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αρπάξει χρήματα. Οι καταστηματάρχες ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον επίδοξο ληστή σε κοντινό σημείο, όπου τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του κακοποιού κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα ψαλίδι, η κουκούλα και δυο ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα κλοπής, οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση.

Πηγή: onlarissa.gr