«Απλώνεται» το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – 7 συλλήψεις για κλοπή, παράνομη διακίνηση μεταναστών και λαθραία τσιγάρα

Χίο Θεσσαλονίκη αστυνομία προσαγωγές Ξάνθη Διαβατά Καλοχώρι Καμίνια Ευκαρπία Καλύβια Χαριλάου

Μεταξύ άλλων, αφαιρέθηκε όχημα με ένα τόνο ύφασμα στο εσωτερικό του

Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποίησαν χθες (20/11) οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Το έγκλημα… απλώνεται στην πόλη, με τις αρχές να συλλαμβάνουν, μεταξύ άλλων,  4 ημεδαποί αφαίρεσαν όχημα από αύλειο χώρο εταιρείες. Αυτό, εμπεριείχε 1 τόνο ύφασμα!

Αναλυτικά:

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (20-11-2020) στην Εγνατία Οδό, ο παραπάνω, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Στη συνέχεια, προ των διοδίων της Ασπροβάλτας, ακινητοποίησε το εν λόγω όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι εντός του αυτοκινήτου επέβαιναν τρεις (3) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγραφών.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς μετέφερε πέντε (5) ακόμη αλλοδαπούς.

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες (20-11-2020) στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ύψος Ασπροβάλτας, τέσσερις (4) ημεδαπούς ηλικίας 35, 40, 42 και 57 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δύο (2) οχήματα, ένα (1) εκ των οποίων είχε κλαπεί από την περιοχή του Ωραιοκάστρου.
Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Δεκάδες προσαγωγές οπαδών για τη δολοφονία του αστυνομικού

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω αφαίρεσαν σε προγενέστερο χρόνο το συγκεκριμένο όχημα από αύλειο χώρο εταιρείας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, το οποίο ήταν έμφορτο με υφάσμαστα ενός τόνου περίπου.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το δεύτερο όχημα ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων, ενώ προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμεί διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του επιβλήθηκε με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά απογευματινές ώρες της 20-11-2020 στη Σταυρούπολη, αλλοδαπός, ο οποίος εντός διαμερίσματος κατείχε (336) πακέτα τσιγάρα και (71) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (20-11-2020) στο κέντρο της πόλης, ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αριστοτέλους, 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση (10) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *