Από στικάκια νικοτίνης η λιποθυμία των μαθητών στις τουαλέτες σχολείου

Καπραβέλος Θεσσαλονίκη

Ισως αντιμετωπίσει κατηγορίες ο 15χρονος που τους τα έδωσε

Στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί τρεις μαθητές του Γυμνασίου Αλικαρνασσού, που βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στις τουαλέτες του σχολείου.

Πρόκειται για δύο κορίτσια 15 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, τα οποία με τις έως τώρα πληροφορίες προμηθεύτηκαν από έναν 15χρονο συμμαθητή τους στικάκια νικοτίνης, τα οποία χρησιμοποιούνται διακοπή του καπνίσματος.

Οι ανήλικοι που πιθανώς ήθελαν να βοηθηθούν για να κόψουν το κάπνισμα τοποθέτησαν κάποια από αυτά στα ούλα τους, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει εξακριβωθεί αν χρησιμοποίησαν μεγαλύτερη από την επιτρεπτή ποσότητα, γεγονός που τους προκάλεσε κρίση πανικού και τάση λιποθυμίας.

Δείτε επίσης: Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στις τουαλέτες του σχολείου τους

Αυτή την στιγμή, τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθούν σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων -αν κριθεί απαραίτητο- σε τοξικολογικές και αιματολογικές.

Διαβάστε επίσης  Ομόφωνα ένοχη η 39χρονη για την επίθεση με βιτριόλι κατά του πρώην άντρα της

Ο 15χρονος συμμαθητής των παιδιών, που τους έδωσε τα στικάκια νικοτίνης, ενδέχεται να αντιμετωπίσει την κατηγορία της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Πηγή: newsit