Από τατουάζ αναγνωρίστηκε ο 44χρονος που αναζητούσε η Νικολούλη

Στην τελευταία του κατοικία πρόκειται να συνοδεύσουν αύριο (3/3) τον 44χρονο που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη και βρέθηκε νεκρός, οι κοντινοί του άνθρωποι.

Η κηδεία του 44χρονου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πολύδροσο Γαζίου στην Κρήτη.

Ο Νίκος Αεράκης εξαφανίστηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2023 και άρχισε η αναζήτησή του από την περιοχή του Παλαιοκάστρου όπου εντοπίστηκε το όχημα που είχε χρησιμοποιήσει. Ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των ερευνών που ήταν άκαρπες ακολούθησε και δεύτερος και την Τετάρτη 1 Μαρτίου εντοπίστηκε το πτώμα του στη θάλασσα, κοντά στον οικισμό Θησέα ενώ η αναγνώρισή του έγινε από το τατουάζ που έφερε.

Η σορός του Νίκου Αεράκη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από σκάφος του Λιμενικού, το οποίο πραγματοποιούσε περιπολία, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του. Το σκάφος σάρωνε ξανά την ακτή από το Παλαιόκαστρο μέχρι και την Αγία Πελαγία. Κάποια στιγμή, έγινε αντιληπτή η ύπαρξη σορού σε βράχια, κοντά στην ακτή στην Παντάνασσα Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης  Εξαφάνιση 34χρονου στην Καβάλα - Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Άμεσα ενημερώθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία, στελέχη της οποίας συμμετείχαν από ξηράς στις έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti ξεκινώντας από το λιμανάκι του οικισμού, στελέχη της Πυροσβεστικής κατάφεραν να φτάσουν στην απόκρημνη ακτή, κοντά στα βράχια όπου εντοπίστηκε η σορός.

Εκεί ανέμεναν τον ιατροδικαστή, πριν προβούν στη διαδικασία ανάσυρσης του πτώματος. Τελικά, η μεταφορά της σορού από τη βραχώδη ακτή δεν κατέστη εφικτή. Ως εκ τούτου, επιστρατεύτηκε εκ νέου το σκάφος του Λιμενικού, προκειμένου να μεταφερθεί η σορός.