Αποπλάνηση 14χρονης: «Στο ξενοδοχείο ήρθαν μαζί μας και μια ανήλικη φίλη της με τον φίλο της»

βιασμός ανηλίκου φωτογραφίες βιάσει kakopoiisi aniliko aniliki paidi ανήλικη Θεσσαλονίκη μητέρα ρυθμική γυμναστική Ηλιούπολη

Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι δεν την πείραξε και ότι είδαν απλά τηλεόραση

Νέα στοιχεία της υπόθεσης αποπλάνησης 14χρονης, για την οποία έχει προφυλακιστεί ένας 40χρονος, βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας.

Ο 40χρονος, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω μέσα σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας με το κορίτσι και τώρα, όπως αποκαλύπτεται, ήταν και άλλα άτομα στο δωμάτιο.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, δείχνουν εκτός από τον 40χρονο και την 14χρονη, να μπαίνουν στο δωμάτιο 303 και άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για μια ανήλικη και «έναν φίλο» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κατάθεση του κατηγορουμένου, χωρίς να δίνονται περισσότερα στοιχεία για το ποιος είναι αυτός ο φίλος.

«Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι, περίπου στις 00.15 και συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δε μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο επειδή είχε πολύ κρύο έξω. Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε επίσης μια φίλη της, επίσης ανήλικη, μαζί με τον φίλο της. Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν κι αυτοί κι έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

Ο 40χρονος που είναι πατέρας 2 παιδιών, υποστηρίζει ότι δεν έχει πειράξει την ανήλικη. Την αλήθεια, αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική. Επίσης, έχουν κατασχεθεί σεντόνια, παπλώματα και μαξιλαροθήκες.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *