Αράχωβα: Ο καθηγητής Κτηνιατρικής δεν επιβεβαιώνει κακοποίηση του χάσκι μετά την εκταφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Αράχωβα κτηνωδία

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Για τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του χάσκι στην Αράχωβα, μίλησε στην εκπομπή “LIVE NEWS” ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Από το μηδέν ξεκινούν οι έρευνες για την κακοποίηση και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του Όλιβερ, του χάσκι στην Αράχωβα.

Ο βασανισμός του σκύλου και το γεγονός ότι ο δράστης της φρικτής κακοποίησής του παραμένει άφαντος, προκάλεσαν την οργή και τον αποτροπιασμό της ελληνικής κοινωνίας.

Οι έρευνες ξεκινούν από την αρχή και η υπόθεση περνά στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αν και πρόκειται για θάνατο ζώου. Στελέχη του τμήματος έχουν μεταβεί στην Αράχωβα ενώ η σορός του Όλιβερ θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστήμιο της χώρας.

Επιπλέον θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις εκ νέου όσοι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία όπως μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ζητούμενο για την αστυνομία είναι το τι ακριβώς έχει συμβεί με το σκυλί.

Διαβάστε επίσης  Αντιτρομοκρατική: Ποινική δίωξη στους 10 συλληφθέντες για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Όπως είπε, υπάρχει μία δεύτερη εξέταση που δεν επιβεβαίωνε τα ευρήματα της πρώτης κτηνιάτρου, η οποία λέει πως δεν αποδεικνύονται ανατομικά αυτές οι κακοποιήσεις.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Καθηγητής Κτηνιατρικής, στον οποίο ήταν να σταλούν τα στοιχεία από τη εκταφή του σκύλου, είδε τις φωτογραφίες του σκύλου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς πως δεν επιβεβαιώνει πως υπάρχει κακοποίηση του σκύλου.

Η κτηνίατρος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καλείται για δεύτερη κατάθεση στους αστυνομικούς προκειμένου να διευκρινίσει την πρώτη της κατάθεση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν μάρτυρες πως άκουσαν να υπάρχει επίθεση σκύλων και πολλά γαβγίσματα την ώρα που στην περιοχή ήταν και ο Όλιβερ.

Όλα αυτά συνεκτιμώνται ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε κακοποίηση αλλά και το ποιος ήταν ο δράστης.

Πηγή: megatv.com