Αράχωβα: “Θέλω να πιάσουν το κτήνος που το έκανε”, λέει ο ιδιοκτήτης του χάσκι 

Αράχωβα σκύλος Ολιβερ

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση

Μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές για την κακοποίηση του χάσκι του στην Αράχωβα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου μίλησε στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη.

Ο Μιχάλης απάντησε σε εκείνους που τον βάζουν στο «κάδρο» ως ένοχο και πώς και γιατί η σορός του χάσκι βρέθηκε σε μία σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στην είσοδο της Αράχωβας. Ακόμα ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι και σημείωσε πως δεν θα τον εκπλήξει ότι πρόκειται για πρόσωπο από το φιλικό ή συγγενικό του περιβάλλον.

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών.

Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Στο β’ μέρος της συνέντευξης, ο Μιχάλης είπε ότι ο σκύλος κινούνταν ελεύθερα έξω από το σπίτι. «Εννοείται αυτό. Ζούμε σε μία επαρχία οπότε υπήρχε μία ελευθερία στον Όλιβερ. Πάντα ήταν υπό την εποπτεία μου, κινούνταν πάντα γύρω από τον λόφο που μένω και στα 100-200 μέτρα ακτίνα.

Διαβάστε επίσης  Δράμα: 40χρονος είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό ανήλικου

Η συμπληρωματική κατάθεσή μου δόθηκε για τη ζωή του σκύλου τα χρόνια που τον είχα. Το πού κινούνταν, αν είχε δημιουργήσει πρόβλημα, αν είχα κάποια αντιπαράθεση εγώ με κάποιον. Προσπάθησαν να βοηθήσω με όσο περισσότερα στοιχεία έχω από την ώρα που έχασα τον σκύλο».

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι αφού έψαχνε τον σκύλο όλο το βράδυ της Κυριακής, όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα, είδε αίματα έξω από την πόρτα του. «Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να χτύπησε το σκυλί. Εννοείται ότι δεν περίμενα να συμβεί αυτό που αντίκρισα. Ο Όλιβερ βρήκε το κουράγιο και ήρθε στην πόρτα του σπιτιού μου το βράδυ. Γύρισα και είδα έναν σκύλο σε σοκαριστική κατάσταση», σημείωσε.

«Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στο κάδρο των υπόπτων, δε μου πέρασαν τέτοιο μήνυμα οι αστυνομικοί. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί ίσα ίσα, κοίταζαν να συλλέξουν τις ακριβείς πληροφορίες αναλυτικά. Δεν φοβήθηκα που έμαθα ότι θα έρθουν αστυνομικοί από τον Ανθρωποκτονιών.

Μακάρι να έρθει όλο το κλιμάκιο. Πίνω στην υγειά τους. Θέλω να πιάσουμε αυτό το κτήνος που έκανε αυτό το πράγμα. Σφυράω αδιάφορα που με βάζουν στο κάδρο των υπόπτων οι δικαστές του καναπέ» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του χάσκι που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα.

Πηγή: tlife.gr