Αράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει την υπόθεση του βασανισμένου Ολιβερ

Αράχωβα κτηνωδία

Εξετάζονται αξιόπιστοι μάρτυρες

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βασανισμού του 8χρονου Ολιβερ στην Αράχωβα, που υπέκυψε στα τραύματά του, καθώς την αναλαμβάνει πλέον το Ανθρωποκτονιών.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές και πριν λίγο έγινε και η εκταφή του σκύλο, η νεκροτομή-νεκροψία του οποίου θα γίνει στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Καρδίτσας, από τους έμπειρους ιατροδικαστές κκ. Τόντη και Δούκα.

Δείτε επίσης: Αράχωβα: Διατάχθηκε η εκταφή του Ολιβερ – Θα γίνει νέα ιατροδικαστική εξέταση

Η παρουσία κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών έγκειται στο γεγονός ότι το στάδιο των ερευνών βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται μαρτυρίες που κρίνονται αξιόπιστες για την ταυτότητα του δράστη.

Είναι πολύ πιθανό ο βασανιστής του Όλιβερ να βρίσκεται ακόμα στην Αράχωβα και για αυτόν τον λόγο, την υπόθεση αναλαμβάνουν έμπειροι στο έγκλημα αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών με τη συνδρομή των οποίων εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Διαβάστε επίσης  Σοκ σε συνεργείο εκπομπής της ΕΡΤ3: Βρήκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Πηγή φωτό: tvstar.gr

Πηγή: protothema.gr