Αργυρούπολη: Συγκλονίζουν τα ευρήματα στο σώμα της 40χρονης

ενδοοικογενειακής βίας κύκλωμα Πάτρα βιασμοί γυναικοκοτονία Σεπόλια ιερείς βιασμός

Όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Σοκάρουν τα στοιχεία που φέρνει στο φως η ιατροδικαστική εξέταση της 40χρονης, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της στην Αργυρούπολη.

Ενώ η κοπέλα χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να κρατηθεί στη ζωή, ο ιατροδικαστής αποκαλύπτει ότι στο σώμα της, υπήρχαν σημάδια που παραπέμπουν και σε παλιότερο ξυλοδαρμό, που προηγήθηκε του άγριου ξυλοδαρμού και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Επίσης, διαπίστωσε ότι τα χτυπήματα έγιναν με θλων όργανο, δηλαδή με τα χέρια του 46χρονου, ο οποίος τη χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια, δηλαδή ή στο δάπεδο ή ακόμα και στον τοίχο του σπιτιού.

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει εξόχως σοβαρά τραύματα και τις κακώσεις, που βρήκε το σώμα της νεαρής κοπέλας και όπως διαπίστωσε, ο δράστης με τα χέρια ξυλοκοπούσε στο κεφάλι και στον θώρακα τη γυναίκα, σπάζοντάς της πλευρά, ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν στη γυναίκα κρανιοτομία αποσυμπιεστική, για να τη σώσουν από τον βέβαιο θάνατο και το αιμάτωμα, που είχε δημιουργηθεί στο κεφάλι της από τα σφοδρά χτυπήματα του 46χρονου.

Διαβάστε επίσης  Εδειραν τον τράπερ Sin Boy σε ζωντανή μετάδοση σε κομμωτήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αύριο το πρωί ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, για να απολογηθεί, ενώ η 40χρονη δίνει μάχη ζωής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *