Αρνητικά όλα τα τεστ του ΕΕΘ – «Covid – free» οι επαγγελματίες της περιοχής

ΕΕΘ τεστ Εύοσμος Κορδελιού Ευόσμου

Μιχ. Ζορπίδης: «Να βοηθήσουμε τα μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους»

Αρνητικά για τον κορονοϊό ήταν και τα 190 τεστ που έγιναν σήμερα στην κεντρική πλατεία Ευόσμου, στο πλαίσιο της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης!

Μετά τη Θεσσαλονίκη, τη Θέρμη, τη Σίνδο το Λαγκαδά και την Καλαμαριά, τα Rapid Test έγιναν δωρεάν στον Εύοσμο, από ειδικό κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε μέλη του ΕΕΘ από τον Εύοσμο και το Κορδελιό, σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο και τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, «συνεχίζουμε τις πολύ επιτυχημένες δράσεις μας με τη διενέργεια των δωρεάν τεστ για να βοηθήσουμε τα μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους έχοντας τη βεβαιότητα πως δεν έχουν, συνεπώς και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Με τον τρόπο αυτό παρέχουμε μία σημαντική βοήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με τη δράση αυτή επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον Δήμο Ευόσμου- Κορδελιού αλλά και τον τοπικό εμπορικό σύλλογο».

Ο Δήμαρχος Ευόσμου- Κορδελιού Κλεάνθης Μανδαλιανός στις δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά το ΕΕΘ για τη δράση και τόνισε ότι ο Δήμος πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό όσων βοηθούν με τις ενέργειες τους την κοινωνία και τους πολίτες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τα μέλη της Διοίκησης του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη (Α’ Αντιπρόεδρος), Κλεόβουλος Θεοτόκης (Γενικός Γραμματέας), Κώστας Ιακώβου (Οικονομικός Επόπτης), Φανή Μπλιούμη και Κώστας Βασιλειάδης (Μέλος ΔΣ και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου- Κορδελιού) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τις διοικήσεις των εμπορικών συλλόγων της περιοχής τις προοπτικές νέων κοινών δράσεων αλλά και ευρύτερης συνεργασίας.

Η επόμενη δράση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο Ωραιόκαστρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *