Αρπαγή 6χρονου Ράινερ: Στη δημοσιότητα ο δικαστικός συμβιβασμός των δύο γονιών (ΒΙΝΤΕΟ)

αρπαγή Ράινερ

Η οργισμένη απάντηση της μητέρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση του μικρού Ράινερ, ο οποίος απήχθη από το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά, λόγω ενδοοικογενειακής διαμάχης για την επιμέλειά του.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» έφερε «στο φως» έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι γονείς του μικρού Ράινερ είχαν συμφωνήσει δικαστικά να έχουν γονική μέριμνα από κοινού, το παιδί να έχει μόνιμη κατοικία το σπίτι του πατέρα στη Νορβηγία και ότι η μητέρα θα το βλέπει το παιδί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Το έγγραφο είναι υπογεγραμμένο και από τη μητέρα του αγοριού.

Η οργισμένη απάντηση της μητέρας του μικρού Ράινερ για το συμβιβασμό

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» επικοινώνησε με τη μητέρα του μικρού Ράινερ, προκειμένου να σχολιάσει τα του δικαστικού συμβιβασμού.

«Όπως έγραψα και στην επιστολή μου ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες. Υπογράφτηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου», περιέγραψε η μητέρα του 6χρονου.

«Το απόγευμα μετά τη δεύτερη συνάντηση ο πρώην μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα γύριζα σε εκείνον και υπαινισσόμενος ότι, αν δεν το έκανα, θα προχωρούσε με την οικογένειά του να με πετάξουν και έξω από τη χώρα», συνέχισε.

«Ο δικηγόρος που υπέγραψε το συμβιβασμό μού ανατέθηκε μία εβδομάδα πριν την υπογραφή του. Ξέρω πως θα τον βγάλετε μέχρι και ήρωα για ό,τι έχει κάνει. Να δεις που θα καταλήξω εγώ στη φυλακή.

Το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια των εγκληματιών με τον κόσμο να τους στηρίζει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης για να διαχειριστώ συνεντεύξεις κλπ.

Έστειλα την επιστολή γιατί είδα ότι είχατε μόνο τα άρθρα του πατέρα στη Νορβηγία. Δε θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση δημόσια, χωρίς τη δυνατότητα να δώσουμε αποδείξεις λόγω προσωπικού απορρήτου αλλά και γιατί οι δικαστικές υποθέσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη», κατέληξε η μητέρα του μικρού Ράινερ.

Πηγή: megatv.com