Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Οι Αρχές γνωρίζουν που κατευθύνεται ο Ράινερ

Εικόνα του 6χρονου Ράινερ που εξαφανίστηκε από το σπίτι που ζούσε στην Κηφισιά έχει στα χέρια της η αστυνομία, φέρνοντας φως στην υπόθεση.

Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί απήγαγαν ο πατέρας και ο θείος του και στη συνέχεια διέφυγαν αεροπορικώς προς την Δανία από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, οι Αρχές έχουν εντοπίσει εικόνα του ανήλικου στα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου “Μακεδονία”. Στην εικόνα αυτή διακρίνεται ο Ράινερ να φοράει ένα καπέλο, προκειμένου να μην φαίνονται τα μαλλιά του, που έχουν χαρακτηριστικό χρώμα.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι το παιδί δείχνει να είναι πολύ ήσυχο και ήρεμο και να τους ακολουθεί χωρίς να αντιδρά, ενώ ο πατέρας και ο θείος του φαίνονται, επίσης, καθαρά στην εικόνα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ενισχύονται οι αστυνομικές περιπολίες μετά τις κλοπές και τις διαρρήξεις στα φαρμακεία

Το χρονικό της αρπαγής του 6χρονου

Ο πατέρας μαζί με τον θείο άρπαξαν τον 6χρονο την περασμένη Τρίτη, στις 20:00. Στη συνέχεια άφησαν το λευκό βαν στην εταιρεία ενοικίασης, ενώ είχαν ένα δεύτερο αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

Είναι βέβαιο ότι επέλεξαν να πάνε οδικώς στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” καθώς έχει εντοπιστεί το σήμα από το κινητό του θείου του παιδιού στην περιοχή Καλλιθέα κοντά στην Λαμία.

Ο πατέρας, ο θείος και το παιδί επιβιβάστηκαν στην πτήση των 6:25 από τη Θεσσαλονίκη για την Δανία.

Κατά πάσα πιθανότητα το διαβατήριο του παιδιού είχε παραπλήσιο όνομα με του πατέρα, με αποτέλεσμα να μην προκαλέσει υποψίες. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το διαβατήριο του παιδιού ήταν κλεμμένο ή πλαστό.