Αρτα: Διέφυγε στο βουνό μετά τη δολοφονία του πεθερού του ο 29χρονος

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 75χρονος στο Αστροχώρι, χθες (11/8) το απόγευμα, όταν ο γαμπρός του τον πυροβόλησε μετά από καβγά.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άρτα μετά την δολοφονία ενός 75χρονου στο Αστροχώρι, τον οποίο φέρεται να πυροβόλησε το απόγευμα της Πέμπτης (11.08.2022) ο γαμπρός του μετά από έναν καβγά. Το έγκλημα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος, που ήταν παντρεμένος με την 36χρονη κόρη του θύματος, πήγε στο πατρικό της στο Αστροχώρι Άρτας και πυροβόλησε 4 φορές τον 75χρονο μετά από έναν έντονο καβγά.

Η αστυνομία έκτοτε έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ ο 29χρονος φέρεται να διέφυγε προς το βουνό μετά τα όσα συνέβησαν στην αυλή του πεθερού του.

Το αυτοκίνητο του 29χρονου εντοπίστηκε από αστυνομικούς και, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με έναν βοσκό της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Πληροφορίες του Epirus tv αναφέρουν ότι ο 29χρονος είχε τηλεφωνήσει προτού πάει στο σπίτι και είχε ενημερώσει ότι θα πάει γιατί ήθελε να δει το παιδί τους.

Πάνω στην ένταση μάλιστα ο δράστης φέρεται να αποπειράθηκε να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει.

Ο 29χρονος, όπως αναφέρει το epiruspost, ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.