Αρτα: Ο 38χρονος στην αρχή υποστήριξε ότι είναι ορειβάτης που χάθηκε

Περιπολικό Αστυνομία

Δεν ανέφερε ότι σκότωσε τον πατέρα του

Σε μαντρί βοσκού στην περιοχή της Φωκίδας εντοπίστηκε ο 38χρονος άνδρας που αργότερα ομολόγησε πως σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του.

Τα πρώτα λόγια του 38χρονου στον βοσκό που τον εντόπισε έκπληκτος, ήταν πως είναι ορειβάτης και πως έχει χαθεί.

«Πήγα το πρωί στο μαντρί και βρήκα έναν κύριο μες στον στάβλο μου. Δεν είδα να έχει αίματα. Μου είπε “είμαι ορειβάτης από την Άρτα, έχω χαθεί. Έχω να φάω πέντε μέρες”. Πήρα τον ξάδερφό μου που είναι στην αστυνομία να έρθουν να τον πάρουν, γιατί δεν ξεκόλλαγε από εκεί, μου ζητούσε φαγητό. Όσο περιμέναμε την αστυνομία, του έδωσα φαγητό. Δεν μου είπε τίποτα, δεν ήξερα όλα αυτά ότι είχαν χαθεί», τονίζει στο newsit.gr ο βοσκός για τον πατροκτόνο.

Δείτε επίσης: Αρτα: «Μας είπε “πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει», λέει ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο

Και συνεχίζει: «Όταν βρίσκεις κάποιον ξένο μέσα στο μαντρί σου, πανικοβάλλεσαι. Του είπα “ρε φίλε τί ζητάς εδώ μέσα, ποιος ο λόγος”; Και μου απάντησε “είμαι χαμένος. Είμαι από την Άρτα και είμαι ορειβάτης και έχασα τον δρόμο και έχω τόσες μέρες νηστικός”. Ήρθε η αστυνομία τον έβαλαν στο περιπολικό και έφυγε».

«Ηταν γεμάτος αίματα»

Την ίδια ώρα, στο newsit.gr μιλάει η κυρία Ντίνα, η οποία είχε δει τον 38χρονο πατροκτόνο την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους από την Άρτα.

«Είχα δει τον γιο την Τετάρτη και ήταν γεμάτος αίματα. Είχα τα ζώα μου και έπιναν νερό στον δρόμο. Πέρασε με το μαύρο αυτοκίνητο και σταμάτησε στην ουσία γιατί ήταν τα ζώα, πήγα να τα διώξω για να περάσει το αμάξι και τον είδα. Ήταν χτυπημένος και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως γίνεται ένας τόσο χτυπημένος να οδηγεί μόνος του. Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και φόραγε και κολλάρο που είχε και αυτό αίματα. Δεν μου μίλησε, δεν γύρισε καθόλου το βλέμμα του προς εμένα. Την Παρασκευή, ο άντρας μου ξαναείδε το ίδιο αυτοκίνητο σχεδόν στο ίδιο σημείο στο Δαφνοχώρι απλά δεν είδε αν ήταν μόνος του μέσα».