Αρτα: Ραγδαίες εξελίξεις – Εντοπίστηκε σώος ο γιος, νεκρός ο πατέρας

Αρτα

Εξελίξεις στο θρίλερ της διπλής εξαφάνισης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης πατέρα και γιου από την Αρτα, καθώς ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε ζωντανός και ο 68χρονος πατέρας νεκρός.

Ο άνδρας βρέθηκε σε ένα μαντρί, σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας, μακριά από το αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε και ο 68χρονος, ωστόσο ήταν νεκρός.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου βρέθηκε ο γιος του. Ο 38χρονος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα. Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μίλησε ο κτηνοτρόφος, στη στάνη του οποίου βρέθηκε ο 38χρονος. Τον συνάντησε το πρωί στο μαντρί του και τον ρώτησε τι θέλει εκεί. Εκείνος, σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο, είπε πως είναι ορειβάτης από την Αρτα και χάθηκε. Ο κτηνοτρόφος του ζήτησε να φύγει και αυτός του είπε πως θέλει ένα δωμάτιο. Τότε κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε αμέσως, ενημερώνοντάς του ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο 38χρονο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η 34χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ο 38χρονος γιος ξεκίνησε να πάει από την Αρτα στη Λαμία. Λίγο πριν από το Καρπενήσι είχε τροχαίο και αργότερα μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας. Στις 12:00 το μεσημέρι τον παρέλαβε ο πατέρας του και ξεκίνησαν μαζί για την Αρτα, με τα ίχνη τους στη συνέχεια να χάνονται μυστηριωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας κτηνοτρόφος ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και είπε ότι είδε ένα αυτοκίνητο ίδιο, με αυτό στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος, και στην θέση του οδηγού ήταν ένας άνδρας με κολάρο. Οπως είπε ο κτηνοτρόφος, το όχημα αυτό το είδε όταν βρισκόταν κοντά στο χωριό Ελαία της Δωρίδας. Οι έρευνες των αστυνομικών στην συγκεκριμένη περιοχή όμως ήταν άκαρπες.