ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Αρης αποχαιρέτησαν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε πρόωρα από την ζωή και σκόρπισε την θλίψη σε όλη την Ελλάδα αποχαιρέτησε η οικογένεια του Αρη.

Ο ΑΣ , η ΠΑΕ, η ΚΑΕ Αρης, εκφράστηκαν για την απώλεια του 43χρονου Ολυμπιονίκη, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ εν ζωή τα έντονα συναισθήματα που έτρεφε για την ομάδα του Αρη, με αναρτήσεις τους.

Ο ΑΣ Άρης, μέσω της επίσημης σελίδας του διαδίκτυο, ανέφερε : «Δεν το χωράει ο νους… Ο ελληνικός αθλητισμός και δη η οικογένεια του Αρη θρηνούν τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης «έφυγε» από τη ζωή από μία σπάνια μορφή καρκίνου, βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο. Δις αργυρός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο, ήταν ένας από τους αθλητές που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος ήταν μεγάλος στη ζωή, αλλά και στον θάνατο, αφού το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους και έστειλε ηχηρό μήνυμα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μετάλλιο της ζωής του, το νήμα της οποίας κόπηκε νωρίς.

Διαβάστε επίσης  Τελικός Κυπέλλου: Ο Αρης προτείνει Πανθεσσαλικό ή "Κλεάνθης Βικελίδης" ως έδρα

Ο Αλέξανδρος ήταν μέλος της οικογένειας του Αρη, την αγάπη του για τον οποίο δεν έκρυψε ποτέ. Ο Α.Σ. Αρης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Ο ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Αρης τοποθετήθηκαν μέσω προφίλ τους σε κοινωνικά δίκτυα.

ΠΑΕ Αρης: «Δεν υπάρχουν λέξεις.. Καλό ταξίδι πρωταθλητή…».

ΚΑΕ Αρης: «Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη. Η σημερινή είναι ημέρα οδύνης για την Ελλάδα, τον αθλητισμό της, την οικογένεια του Αρη. Αλέξανδρε, έφυγες νωρίς αλλά άφησες το αποτύπωμά σου για πάντα. Μεγάλος στη ζωή, τεράστιος στον θάνατο. Καλό ταξίδι, πρωταθλητή μας».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi