Αθήνα: Εγκατάλειψη παιδιού στο Αρχαιολογικό Μουσείο

μωρό βρέφος παιδί Ισπανία παιδί βαρέλι

«Ήταν καλά, ήταν ζεστό, καλά ντυμένο αλλά ήταν σαν ανέκφραστο το κοριτσάκι»

Αθήνα: Δεν πίστευε στα μάτια του ο φύλακας του Αρχαιολογικού Μουσείου όταν εντόπισε εγκαταλελειμμένο ένα μικρό κοριτσάκι μέσα στο καρότσι πίσω από τους φοίνικες.

Ο κ. Νίκος, φύλακας του Αρχαιολογικού Μουσείου, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που αντίκρισε μόνο του μέσα στο καρότσι το μικρό κορίτσι, όταν τον ενημέρωσε η γειτόνισσα που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της.

Ο ίδιος περιέγραψε στο newsit.gr πως βρισκόταν στο Μουσείο από τις 6 το πρωί, ενώ μέχρι τις 9 – οπότε και αντιλήφθηκαν το κοριτσάκι – δεν διακρίνονταν κάτι, καθώς το παιδί εγκαταλείφθηκε στον περιβάλλοντα χώρο, πίσω από τους φοίνικες.

Όπως είπε δεν πρέπει να το είχαν εγκαταλείψει για ώρα: «Άντε να το άφησαν εκεί 10 λεπτά πριν το βρει η κ. Μαρία. Πήρα την αστυνομία και παιδιά της ΟΠΚΕ ήταν δίπλα μας στην Τοσίτσα. Τους ειδοποίησα και αυτούς και ήρθαν αμέσως. Λίγο αργότερα ήρθαν και από το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Με κάλεσαν στο τηλέφωνο και από το τμήμα ανηλίκων».

Διαβάστε επίσης  Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Οι αστυνομικοί έψαξαν μήπως υπάρχει κάποιο σημείωμα στο καρότσι, χωρίς αποτέλεσμα ανέφερε ο κ. Νίκος: «Δεν υπήρχε τίποτα, μόνο πάνες».

Περιέγραψε πως το παιδί «ήταν καλά, ήταν ζεστό, καλά ντυμένο αλλά ήταν σαν ανέκφραστο το κοριτσάκι» ενώ λίγο αργότερα «ένας αστυνομικός την έπιασε στην αγκαλιά του και τότε λίγο φάνηκε να αναθαρρεί». Τέλος, σημείωσε πως οι αστυνομικοί «το πήγαν στο Παίδων. Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα του και να το δούμε».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το κοριτσάκι δεν είναι πάνω από δύο ετών.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *