Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αίτημα για δουλειά στις φυλακές Μαλανδρίνου

Ατέλειωτα είναι τα αιτήματα του γυναικοκτόνου από τα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφού ζήτησε τη μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρίνου επικαλούμενος απειλές για τη ζωή του, τώρα εγείρει νέο αίτημα να κάνει μεροκάματα στις φυλακές αλλά και να δώσει πανελλήνιες για να γίνει δικηγόρος.

Ο 34χρονος, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και σκηνοθέτησε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για να το κάνει να φανεί ληστεία, θέλει να γίνει δικηγόρος για να υπερασπιστεί σε πρώτη φάση τον εαυτό του.

«Νομίζω ότι είναι δικαίωμά του, έτσι κι αλλιώς του κάθε κρατουμένου να κάνει. Σίγουρα θα θέλει να ξαναγυρίσει στην εργασία, στη δουλειά μέσα και σίγουρα προβλέπει να μπορέσει να αξιοποιήσει τον χρόνο τον οποίο έχει διαβάζοντας για να μπορέσει να περάσει στην οποιαδήποτε σχολή, αν μπορέσει», είπε ο δικηγόρος του.

«Μας αφήνει παγερά αδιάφορους τι θέλει να κάνει» δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

«Δεν ενοχλεί κανέναν, μας αφήνει παγερά αδιάφορους, εμείς θα προβούμε σ’ αυτά που πρέπει να προβούμε κι εκείνος ας λέει ότι θέλει. Ο σωφρονισμός των καταδικασμένων αφορά το υπουργείο δικαιοσύνης και το σωφρονιστικό μας σύστημα και ουδείς λόγος υφίσταται να σχολιάζεται από την πολιτική αγωγή».

Το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα μεροκάματα θα κριθεί από το συμβούλιο των φυλακών. Είχε προηγηθεί η απόφαση του συμβουλίου όταν ήταν ακόμα στις φυλακές Κορυδαλλού να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει εργασίες, καθώς είχε βρεθεί με κινητό τηλέφωνο στο κελί του.

Ο 34χρονος είναι προληπτικά σε τριήμερη καραντίνα για τον κορονοϊό στις φυλακές στο Μαλανδρίνο και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κελί.

Πηγή: megatv.com