Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Eντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έτσι, Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Ασφάλειας Θερμαϊκού και Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, αλλά και της Ομάδας αποτροπής ληστειών και κλοπών συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού στη Θεσσαλονίκη συνολικά οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 35χρονου ημεδαπού, καθώς σε έρευνα οχήματος που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του. Κατασχέθηκε επίσης και μικρόδεμα κάνναβης που είχε στην πατρική του οικία. Επιπρόσθετα, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ, σχετικά με παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Φυσικός αυτουργός εντοπίστηκε λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *