Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη εν μέσω lockdown

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Καθημερινό φαινόμενοι οι διαρρήξεις

Σε εγρήγορση βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνδρες της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Και αυτό γιατί παρά το lockdown οι διαρρήξεις και οι κλοπές σε σπίτια και καταστήματα στη Θεσσαλονίκη είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση: “Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (13-01-2021) στην περιοχή του Ευόσμου, 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει την κεντρική είσοδο οικοδομής.

Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες της 13-01-2021 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 17χρονος ημεδαπός και 17χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) μικροδέματα κάνναβης, (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό (260) ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης  Μαθητές από την Αλεξάνδρεια επιτέθηκαν σε αστυνομικούς σε σχολική εκδρομή

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (13-01-2021), 39χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών”.

Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *