Χαλκιδική: Δύσκολες ώρες για τον 81χρονο με αναπηρία – Αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα

Χαλκιδική έξωση σε 81χρονο ανάπηρο

Αλλαξαν την κλειδαριά του σπιτιού

Τραγικές στιγμές βιώνει ο 81χρονος με αναπηρία τα Φλογητά Χαλκιδικής, ο οποίος αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα του σπιτιού του, λόγω της έξωσης που του έκαναν.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 4/5, δικαστικός επιμελητής παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κατάφερε να αλλαχτεί η κλειδαριά του σπιτιού και να εκτελεστεί η απόφαση έξωσης. Ο 81χρονος ιδιοκτήτης, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι αρνήθηκε να αποχωρήσει και παρέμεινε στη βεράντα του σπιτιού όλο το βράδυ.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Οργή με την έξωση σε ανάπηρο στα Φλογητά – «Που να πάω;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 81χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και καθ’ όλη τη νύχτα, ο ίδιος και η κόρη του αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν πρόχειρα κλινοσκεπάσματα κι ό,τι άλλο χρειάστηκε για να διανυκτερεύσουν στο σημείο.

Ωστόσο, εντός της οικίας υπήρχαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ρουχισμός που τα στερήθηκε, ενώ είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο και με ακρωτηριασμένο το ένα πόδι.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Σε ξύλινο σπιτάκι έξω από τo σπίτι του θα μείνει ο 82χρονος ανάπηρος που του έκαναν έξωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπόθεση συνεχίζει να κινείται νομικά με τον δικηγόρο της οικογένειας να ακολουθεί κάθε νόμιμη οδό ώστε το σπίτι να παραμείνει στα χέρια της οικογένειας.

Πηγή: xalkidikipolitiki.gr