Χαλκιδική: Καναντέρ έριξε τόνους νερού σε ξενοδοχείο προκαλώντας ζημιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Καναντέρ Χαλκιδική

Από το συμβάν προκλήθηκε μεγάλος πανικός

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκιδική, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε ξενοδόχος στην περιοχή της Ελιάς, στη Νικήτη Χαλκιδικής .

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, όλα συνέβησαν στην ακτή Ελιάς της Σιθωνίας κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων αεροσκαφών Canadair.

O ξενοδόχος, Δημήτρης Τσούφης καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης ενώ τα αεροσκάφη πετούσαν ανά ζεύγη, στο τελευταίο ζευγάρι, το ένα από αυτά έριξε κατά λάθος τόνους νερού πάνω στο ξενοδοχείο.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες στα μπαλκόνια και στο χώρο της πισίνας όταν είδαν την τεράστια ποσότητα νερού να πέφτει κυριολεκτικά στα κεφάλια τους.

Διαβάστε επίσης  Τρεις λουόμενοι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε Θάσο, Πιερία και Χαλκιδική

Πέρα από τις ζημιές που σημειώθηκαν στην ξενοδοχειακή μονάδα, προκλήθηκε μεγάλος πανικός.

«Μετά από συνεχείς δοκιμαστικές πτήσεις χτες (28/0) το απόγευμα, το τελευταίο αεροσκάφος από τα δύο, έριξε από λάθος τόνους νερού στην πισίνα στον κόσμο που καθόταν στα μπαλκόνια, σε πρώτο και δεύτερο όροφο» λέει ο κ. Τσούφης και προσθέτει: «Πέρα από τις ζημιές ήταν ο πανικός και η αναστάτωση που δημιουργήθηκε. Πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή γιατί από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.»