Χαλκιδική: Νέες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση ηλικιωμένου σε 11χρονη

Χαλκιδική: Σοκάρει η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ενός 11χρονου κοριτσιού από 90χρονο στη Χαλκιδική. Απείλησε μάλιστα με τσεκούρι τον θείο της ανήλικης, όταν αυτός πήγε στο σπίτι να του ζητήσει τον λόγο.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου (15.06.2024) στη Σάρτη της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, το 11χρονο κορίτσι είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στο σπίτι και οι γονείς την αναζητούσαν. Μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους προσπαθούσαν να την εντοπίσουν στο χωριό, μέχρι που μία κάτοικος της περιοχής τους ενημέρωσε πως την είδε να μπαίνει στο σπίτι του ηλικιωμένου.

Αμέσως οι γονείς πήγαν να την παραλάβουν από το σπίτι και το κοριτσάκι είπε στη μητέρα του πως ο 90χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Όταν ο θείος πήγε στη συνέχεια να του ζητήσει τον λόγο, τότε αυτός στράφηκε εναντίον του και, κρατώντας τσεκούρι στο χέρι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr, απείλησε ότι θα τον χτυπήσει με αυτό.

Η μητέρα της 11χρονης σοκαρισμένη μιλάει στο newsit.gr: «Ευτυχώς είναι καλά τώρα το κορίτσι μου. Κάναμε μήνυση μαζί με τον σύζυγο μου και τον συνέλαβαν. Ο ηλικιωμένος δεν πρόλαβε να κάνει κάτι πιο δυσάρεστο, την ακούμπησε μόνο, σύμφωνα με όσα λέει η μικρή. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και θα είμαστε μαζί της να τη βοηθήσουμε να το ξεπεράσει».

Διαβάστε επίσης  Στην Χαλκιδική η Μαρία Σάκκαρη - Προπονείται στην ακαδημία του Ράφα Ναδάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θείος της ανήλικης εξηγεί στο newsit.gr και συγκλονίζει: «Το παιδί έπαιζε μόνο του στην αυλή του σπιτιού. Φαίνεται πως ο 90χρονος πέρασε από εκεί, της προσέφερε σοκολάτα και να την έκανε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να κάνει τα δικά του. Την ακούμπησε, τη φίλησε, τη χάιδεψε. Η μικρή μας τα είπε αναλυτικά. Παραπάνω από δύο ώρες έμεινε μέσα στο σπίτι του. Έψαχνε η αδελφή μου να τη βρει. Αυτός, όταν πήγα στο σπίτι του να του μιλήσω και να μάθω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί, μου έβγαλε τσεκούρι και πέτρες και απείλησε ότι θα βγάλει και καραμπίνα».

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η μητέρα της ανήλικης, ο 90χρονος συνελήφθη και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.