Χαλκιδική: Μήνυση του πατέρα κατά της 26χρονης μητέρας της 3χρονης για αρπαγή ανηλίκου

Χαλκιδική

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 26χρονη και την κόρη της

Την αναζήτηση της 26χρονης και της 3χρονης κόρης της, οι οποίες εξαφανίστηκαν από τη Νικήτη της Χαλκιδικής, συνεχίζουν οι αστυνομικές αρχές.

Από την πρώτη στιγμή που ο σύντροφος της 26χρονης και πατέρας του παιδιού, δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής, έχει σημάνει συναγερμός και οι αστυνομικοί αναζητούν τη γυναίκα και το παιδί, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα.

Αυτο που ερευνούν πιο σοβαρά, δεδομένου ότι από την έρευνα δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο, μέχρι στιγμής, που να μάρτυρα εγκληματική ενέργεια, είναι η 26χρονη να πήρε το παιδί της και να έφυγε ακόμα και στο εξωτερικό, καθώς το ζευγάρι φέρεται να περνούσε κρίση το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού, το συγκεκριμένο σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι από το σπίτι έλειπαν τα ρούχα της μητέρα και της κόρης της, όπως και τα παιδικά παιχνίδια και ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: “Eχουμε προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ενημερώνεται και η Ιντερπόλ”, λέει ο παππούς της 3χρονης

Η νεαρή γυναίκα έχει καταγωγή από Γαλλία -αλλά ελληνική υπηκοότητα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει στην Ελλάδα με το αυτοκίνητο και ο πατέρας της που ζει στη Γαλλία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να έφυγε μαζί του και με το παιδί για την χώρα καταγωγής της, για αυτόν τον λόγο έχει ξεκινήσει έρευνα και στα σημεία εξόδου όπου θα μπορούσε να είχαν περάσει με το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: «Φωτιά» στην κορυφή της Α' κατηγορίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος της 26χρονης μητέρας που παραμένει άφαντη σχηματίζεται δικογραφία για το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, μετά από μήνυση που κατέθεσε την Πέμπτη ο 32χρονος πατέρας της τρίχρονης. Την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της 26χρονης που ζει στη Γαλλία, καθώς φέρεται να τη βοήθησε να φύγει με το παιδί και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία.

Η δικογραφία που σχηματίζεται από την αστυνομία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και τις επόμενες ώρες αναμένονται δικαστικές εξελίξεις.