Χαλκιδική: Οργή με την έξωση σε ανάπηρο στα Φλογητά – «Που να πάω;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σπίτι του πέρασε στα χέρια νέου ιδιοκτήτη μέσω πλειστηριασμού

Πραγματικότητα έγινε σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου, η έξωση σε 81χρονο με αναπηρία από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, ο οποίος έχασε το σπίτι στο οποίο ζούσε σε πλειστηριασμό.

Δικαστικός επιμελητής, παρουσία αστυνομικής δύναμης και με τη συνδρομή κλειδαρά άλλαξαν κλειδαριές στην οικία του ηλικιωμένου, που περνά στα χέρια αλλοδαπού νέου ιδιοκτήτη.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω», επανέλαβε πολλές φορές ο ηλικιωμένος που βρέθηκε σε απόγνωση το πρωί βλέποντας ότι χάνει την περιουσία του.

Διαβάστε επίσης  Στο φως μεγάλο μέρος της αρχικής βυζαντινής Τράπεζας του 10ου αιώνα στη Μονή Βατοπεδίου (ΦΩΤΟ)

Η ιστορία του ηλικιωμένου ανάπηρου, που έχει χάσει το ένα του πόδι και κινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου και όχι μόνο. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό καθώς ο ίδιος ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του που δεν αποπληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου. Από τις 150 χιλ. ευρώ, είχε μείνει το ποσό των 50 χιλ. ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών που τα πήραν από την τράπεζα. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

Πηγή: xalkidikipolitiki.gr