Χαλκιδική: Συνελήφθη άνδρας που “μπούκαρε” σε σπίτι και έκλεψε κοσμήματα

Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία

Τι άλλες εξιχνιάσεις έγιναν το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθη χθες (9/9) το βράδυ στην Χαλκιδική από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας ένας αλλοδαπός άνδρας, για κλοπή κοσμημάτων.

Όπως έδειξε η έρευνα, ο αλλοδαπός άνδρας νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθε παράνομα σε οικία στην Χαλκιδική, από όπου αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Άλλες εξιχνιάσεις που έγιναν:

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 10ης Αυγούστου 2021 σε περιοχή της Πέλλας απέσπασε από εταιρεία, με τη μέθοδο της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων, το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2021 αφαίρεσε από την κατοχή ενός ημεδαπού την τραπεζική του κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε στη συνέχεια διάφορες συναλλαγές, συνολικής αξίας 405 ευρώ.

Διαβάστε επίσης  Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα ενδιαφέροντος σε ηλεκτρονική αγγελία πώλησης ενός γεωργικού μηχανήματος, κατάφερε να αποσπάσει τα προσωπικά στοιχεία τραπεζικών συναλλαγών ενός ημεδαπού και στη συνέχεια, με τη χρήση αυτών αφαίρεσε από τον τραπεζικό λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *