Χαλκιδική: Πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση του 81χρονου με αναπηρία στα Φλογητά 

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 12:00, αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του 81χρονου Θεόφιλου με αναπηρία, στα δικαστήρια Πολυγύρου, ο οποίος έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πλευρά του κ. Θεόφιλου υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με την τράπεζα καθώς έχει έλλειψη της νομικής νομιμοποίησης του πλειστηριασμού και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Επίσης όπως μας ανέφερε η κόρη του κ. Θεόφιλου, Αναστασία, η τράπεζα πούλησε παράνομα το δάνειο του σε ξένο funds, πώληση η οποία οδήγησε στην έξωση και τις εικόνες που αντικρίσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Οργή με την έξωση σε ανάπηρο στα Φλογητά – «Που να πάω;»

Την Τετάρτη στον Πολύγυρο η οικογένεια, οι φίλοι, τα εργατικά σωματεία και οι φορείς, περιμένουν την δικαίωση του, με το σπίτι να ενδέχεται να επιστρέψει στα χέρια του ανθρώπου που με κόπο και αίμα το έκτισε.

Τι σημαίνει νίκη του κ. Θεόφιλου αυτή την Τετάρτη;

Σημαίνει έκδοση προσωρινής απόφασης από το δικαστήριο, το οποίο θα δώσει το πράσινο φως για να επιστρέψει η οικογένεια σπίτι της, μέχρι να γίνουν τα επόμενα δικαστήρια σε κάποιους μήνες.

Διαβάστε επίσης  Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά στην Χαλκιδική

Η κόρη του κ. Θεόφιλου, Αναστασία Τζοχουνίδου μιλώντας για την δίκη της Τετάρτης εξέφρασε την αισιοδοξία της για θετική έκβαση της υπόθεσης.

«Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε την δίκη. Έχουμε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η πώληση του δανείου σε funds, ο πλειστηριασμός και η έξωση έγιναν παράνομα και δεν θα πρέπει να ισχύσουν.

Επίσης επειδή είναι η πρώτη και κύρια κατοικία και υπάρχει και αναπηρία 81% στον πατέρα μου, αυτό θα γύρει την πλάστιγγά στην δικαίωση.

Καλούμε τον κόσμο, όποιος μπορεί να δώσει βροντερό παρών στα δικαστήρια στον Πολύγυρο. Ο πατέρας μου θα είναι εκεί και ο κόσμος είναι ο μόνος που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.» ανέφερε η κόρη του κ. Θεόφιλου, Αναστασία Τζοχουνίδου.

Πηγή: politic.gr