Χαλκιδική: Βρέθηκε νεκρή η 30χρονη Μαριάννα που αγνοούνταν

ΟΦΚΑΘ Βασιλικά

Το σημείο που βρέθηκε η σορός της έχει αποκλειστεί από την αστυνομία

Τραγικό δυστυχώς ήταν το τέλος στην αναζήτηση της 30χρονης Μαριάννας που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή (18/11), όταν και χάθηκε από τον Γαλαρινό Χαλκιδικής, καθώς εντοπίστηκε απανθρακωμένη.

Τη σορό της 30χρονης εντόπισαν εθελοντές του ΟΦΚΑΘ σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρινό. Οι έρευνες τους είχαν επικεντρωθεί στην γύρω περιοχή και στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, οι οποίοι ερευνούν το μέρος.

Υπενθυμίζεται ότι επικρατούσε ανησυχία για τη ζωή της 31χρονης μετά την εξαφάνισή της, αφού είχε πάρει μόνο το κινητό της μαζί, χωρίς να κουβαλάει χρήματα ή ταυτότητα πάνω της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άφησε ένα σημείωμα στο σπίτι της φίλης της και εξηγούσε τους λόγους που ήθελε να χαθούν τα ίχνη της.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η τραγική κατάληξη στην υπόθεση της εξαφάνισης έχει να κάνει με ερωτική απογοήτευση της 31χρονης, επειδή στο σημείωμα ανέφερε ένα πρόσωπο με το οποίο φέρεται να είχε αναπτύξει σχέση το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Εξαφάνιση 17χρονου από δομή φιλοξενίας στα Ιωάννινα

Η ανακοίνωση του ΟΦΚΑΘ

Η Μαριάννα Βλαχοπάνου εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της. Φιλοξενούταν προσωρινά στο σπίτι μίας 34χρονης φίλης της στην περιοχή Γαλαρινός, στη Χαλκιδική, από όπου και έφυγε, αφήνοντας τα κλειδιά στην εξωτερική πλευρά της πόρτας.

Για την εξαφάνισή της είχε σημάνει και Silver Alert.

H ενημέρωση από την Γραμμή Ζωής έλεγε χαρακτηριστικά

“Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης από τον Πολύγυρο. Η Μαριάννα Βλαχοπάνου 30 ετών, την 18/11/22 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους. Δεν είναι γνωστή η ένδυσή της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065”.