Χαμός σε λεωφορείο με τσιγγάνους να πλακώνουν στο ξύλο τον οδηγό

ΟΑΣΘ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα

Ενας οδηγός στην Πάτρα δέχτηκε επίθεση μέσα στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια της διαδρομής με τον ίδιος, να περιγράφει τις σκηνές του περιστατικού.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα. Ο οδηγός είδε κάποια στιγμή να μπαίνει στο λεωφορείο, μια οικογένεια τσιγγάνων και ζήτησε να κόψουν εισιτήρια.

Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, ο ίδιος τους είπε πως η διαδρομή δεν είναι δωρεάν. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των γονέων που συνόδευαν τα παιδιά τους. Μια γυναίκα του πέταξε τον καφέ που κρατούσε και από τα πίσω καθίσματα, κινήθηκαν απειλητικά οι δύο άντρες που συνόδευαν τις ίδιες και τα παιδιά.

Ο οδηγός μίλησε στο Live News και τόνισε: «Μου φέρανε ένα παιδάκι μικρό να βαρέσει ένα εισιτήριο το οποίο ήταν και αυτό διπλοχτυπημένο.

Φώναξα τη μητέρα που ήταν πιο κοντά γιατί οι υπόλοιποι ήταν προς την γαλαρία πίσω, της είπα ότι το εισιτήριο αυτό είναι χτυπημένο ξανά και πρέπει να βαρέσουν άλλο εισιτήριο. Λέει δεν έχουν. Λέω πρέπει να αγοράσουν επιβαρυμένο μέσα από το λεωφορείο και μου είπε: «δεν έχουμε λεφτά, δεν πληρώνω».

Διαβάστε επίσης  Απίστευτο περιστατικό: 7χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου και τον ανέβασε στο TikTok

«Δεν είναι» λέω «δωρεάν η συγκοινωνία» και έτρεξαν οι άλλοι βρίζοντας: «ποιος είσαι εσύ που θα μας κατεβάσει κάτω» και αρχίσαν να μου κάνουν επίθεση.

Μου πετάξαν και έναν καφέ που είχαν στα χέρια, αλλά κατάφερα και τους εκτόπισα. Έκανα πως πήρα την αστυνομία εκείνη την στιγμή για να φοβηθούν περισσότερο. Κάτι ξώφαλτσες έφαγα, προσπάθησα και έδιωχνα τα χέρια τους.»

«Οι υπόλοιποι επιβάτες, χτυπήσαν κάποιους από αυτούς, τα πόδια έτσι όπως έτρεχαν για να έρθουν μπροστά, όσοι ήταν τα πόδια τους προς τα έξω στον διάδρομο.

Φωνάζαν και αυτοί: «αλήτες, κατεβείτε κάτω». Εντάξει υπήρχε μία ένταση γενικά στο λεωφορείο» τόνισε ο οδηγός που όπως είπε, οι πρωταγωνιστές κατέβηκαν και δημιούργησαν επεισόδιο και στο επόμενο λεωφορείο που πήραν.