Χανιά: Σφαίρα “προσγειώθηκε” στο ταρτάν του σταδίου

Χανιά

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Μια σφαίρα “προσγειώθηκε” στο ταρτάν του σταδίου στα Χανιά και προκάλεσε τον πανικό στους αθλητές που ήταν εκεί.

Ευτυχώς δεν έπεσε κάποιος αθλούμενος θύμα του ανόητου “παιχνιδιού” με τις μπαλωθιές στα Χανιά, όπου ένας προπονητής συλλόγου που πήγε να γυμνάσει τους αθλητές του στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης διαπίστωσε έκπληκτος ότι στο ταρτάν βρισκόταν καρφωμένο ένα… βλήμα από πυροβόλο όπλο!

Η σφαίρα είχε καρφωθεί στην ευθεία των 100 μέτρων και μάλιστα ακριβώς κάθετα, πράγμα που σημαίνει ότι έπεσε από ψηλά ύστερα από πυροβολισμό στον αέρα! Κανείς δεν ξέρει πότε μπορεί να έγινε αυτό, πάντως αν κάποιος βρισκόταν στο σημείο, θα διέτρεχε άμεσο κίνδυνο η ζωή του. Ο προπονητής έβγαλε το βλήμα και το παρέδωσε στην Αστυνομία, που το έστειλε στα εργαστήριά της για βαλλιστική εξέταση.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό άσκοπου πυροβολισμού στο ΕΑΚ Χανίων. Όπως αποκάλυψε το zarpanews.gr που δημοσιεύει την φωτογραφία του βλήματος, ο πρόεδρος του σταδίου Τάκης Σβουράκης αποκάλυψε ότι εργάτες που πήγαν να επισκευάσουν διαρροές στην στέγη του κλειστού γυμναστηρίου, βρήκαν πάνω από 20 σφαίρες που προέρχονταν από μπαλωθιές ασυνείδητων!

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επί μία ώρα προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα, αλλά άφησε το DNA του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *