Δείτε τι βρέθηκε σε σακούλα με σαλάτα γνωστής ελληνικής εταιρείας σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Το επιβεβαίωσε η εταιρεία Από χθες που η φωτογραφία με τον βάτραχο μέσα στην σακούλα σαλάτας σε σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε την εμφάνιση της στα κοινωνικά δίκτυα και έγινε viral, υπήρχε πάντα η αμφιβολία εάν το περιστατικό ήταν πραγματικό ή προϊόν φωτομοντάζ.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του […]

Το επιβεβαίωσε η εταιρεία

Από χθες που η φωτογραφία με τον βάτραχο μέσα στην σακούλα σαλάτας σε σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε την εμφάνιση της στα κοινωνικά δίκτυα και έγινε viral, υπήρχε πάντα η αμφιβολία εάν το περιστατικό ήταν πραγματικό ή προϊόν φωτομοντάζ.

Η εταιρεία τοποθετήθηκε με προσωπική απάντηση στο πρόσωπο που ανάρτησε αρχικά την φωτογραφία στον λογαριασμό της (σ.σ. η αρχική ανάρτηση σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS24/7 έχει κατέβει και μαζί με αυτό και η απάντηση της εταιρείας).

Σύμφωνα με την απάντηση λοιπόν της AB Βασιλόπουλος “το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημα μας και έχει μπει στην διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός, έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας”.

Σύμφωνα με κύκλους της αγοράς που επικοινώνησε το News24/7 πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση καθώς είναι πολύ δύσκολο μέσα από όλες τις διαδικασίες που περνάει το προϊόν ως την συσκευασία του να καταφέρει να περάσει απαρατήρητος ένας τόσος μεγάλος ζωντανός οργανισμός και να φθάσει στην φάση της συσκευασίας. Οι πηγές μας μέχρι να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση.

Πηγή: news247.gr