Δέσποινα Μοιραράκη: Τι λέει για την απώλεια του συζύγου της – “Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου”

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Δέσποινα Μοιραράκη, μετά το θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μοιράστηκε μαζί της τον πόνο της ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε και την επιθυμία της οικογένειας.

«Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με τη Δέσποινα Μοιραράκη, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει.

Όπως μου γράφει “Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος”» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διαβάζοντας τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Διαβάστε επίσης
Καμένα Βούρλα: Βρήκαν 74χρονη νεκρή να επιπλέει στη θάλασσα

Στη συνέχεια ανέφερε πως η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών. Η επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι στην ταφή που θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι.

Παράλληλα, επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».