Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε κατά λάθος από τον πατέρα του

κορονοϊός

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια

Ανησυχία για το 2,5 ετών κοριτσάκι από τα Χανιά, το οποίο χθες (16/5) παρασύρθηκε κατά λάθος από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ενώ η μικρούλα από τα Χανιά δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στυλιανός Κτενιαδάκης,

Όλα έγιναν στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στην Κίσσαμο όταν ο 48χρονος πατέρας του μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητό για να φύγει. Ωστόσο, το παιδί ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Οι γονείς μετέφεραν το βαριά τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Το μεσημέρι της Τρίτης αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Πλέον το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο, ενώ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως το παιδί κατέληξε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου…

Σημειώνεται πως η μητέρα του είναι έγκυος.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια. Για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Πηγή: neakriti.gr