Διασωληνώθηκε 19χρονος στην ΜΕΘ μετά από το δυστύχημα στον Πλαταμώνα

Καπραβέλος Θεσσαλονίκη

Σε κρίσιμη κατάσταση οι τραυματίες στη Θεσσαλονίκη

Ενας 19χρονος Ρομά νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Πλαταμώνα.

Σημειώνεται ότι ο νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μετά το θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα φέρει βαριές κακώσεις.

Δείτε επίσης: Δυστύχημα στον Πλαταμώνα: Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ οι δύο τραυματίες

Σε επικοινωνία που είχε το larissanet.gr, το πρωί της Δευτέρας, με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρη Βλαχάκη, επισημαίνει πως ο 19χρονος αφίχθη με ιδιωτικό αυτοκίνητο λίγο πριν τις 2 – πρώτες πρωινές ώρες Κυριακής – στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αμέσως έγιναν εξετάσεις, ενώ η αξονική τομογραφία κατέδειξε την σοβαρότητα των τραυμάτων του με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο χειρουργείο περί τις 4 τα ξημερώματα. Εξαιτίας της κατάστασης των τραυμάτων πέρα από τους χειρούργους, έχει εξεταστεί από ορθοπεδικούς, ουρολόγους και οφθαλμίατρο.

Σε κρίσιμη κατάσταση οι τραυματίες στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ σε ότι αφορά τους δύο τραυματίες που διακομίστηκαν στη Θεσσαλονίκη 23 και 28 ετών, χειρουργήθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και οι δύο υποβλήθηκαν σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Ο 23χρονος είναι, σύμφωνα με τους γιατρούς σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς, λόγω τραυματισμών, υποβλήθηκε ταυτόχρονα και σε ορθοπεδική επέμβαση. Τα πρώτα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας και των δύο ατόμων.

Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε από τον εισαγγελέα ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα.

Πηγή: larissanet

Φωτογραφία αρχείου