Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής: “Προσφέρω στην Υγεία”

Για να καλυφθούν ανάγκες των νοσοκομείων

Ενεργοποιείται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής το πρόγραμμα “Προσφέρω στην Υγεία”.

Στόχος, να ενισχυθούν άμεσα πιθανές ελλείψεις και ανάγκες των νοσοκομείων, που προέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Την παρακάτω σχετική επιστολή προς όλα τα μέλη του Δικτύου υπογράφει ο Πρόεδρος του κ. Νικόλαος Πέντζος.
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που ιδρύθηκε στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες.
Οι σημαντικότεροι επιχειρηματικοί φορείς της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οποίων και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνένωσαν τις δυνάμεις τους και ίδρυσαν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

Ακολουθεί η επιστολή του Δικτύου:
“Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής δεδομένης της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι αυτή την στιγμή, θα ήθελε να προτρέψει όλα τα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, να ενισχύσουμε το Εθνικό σύστημα Υγείας και δη τους συνάνθρωπους μας που μας έχει ανάγκη.
Ήδη το Δίκτυο θα έρθει σε επαφή τις επόμενες μέρες με το Υπουργείο Υγείας και άλλους φορείς (απευθείας Νοσοκομεία) ώστε να εξετάσει πιθανές ελλείψεις και ανάγκες που προέκυψαν λόγω της κατάστασης.
Στο πλαίσιο αυτό το Δίκτυο κοινοποιεί το πρόγραμμα «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» για την ενίσχυση ελλείψεων των Νοσοκομείων μας. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι το κόστος ενός αναπνευστήρα ΜΕΘ είναι 18.600 € συν Φ.Π.Α.
Παρακαλούμε θερμά όσες εταιρίες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά το πρόγραμμα «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» να καταθέσουν χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Δικτύου στην Τράπεζα Πειραιώς:
ΙΒΑΝ: GR49 0172 2150 0052 1507 8003 116
Στο καταθετήριο να αναγράφοντα τα φορολογικά στοιχεία της εταιρίας σας και η αιτιολογία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ».
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.
Με εκτίμηση,
Νικόλαος Πέντζος,
Πρόεδρος.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *