Δήμος Ελασσόνας: Σε καραντίνα προπονητές και αθλούμενοι του Κλειστού Γυμναστηρίου

κορονοϊός κορονοϊό δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης μαθήματα Ωραιοκάστρου Δήμος Ελλασόνας

Απολυμάνσεις από το Δήμο

O Δήμος Ελασσόνας μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα σε αθλητές και γυμναστές των ομάδων Βόλεϊ Γυναικών και Μπάσκετ Ανδρών, ξεκίνησε από χθες απολυμάνσεις στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας και σε προαύλια σχολείων.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλές από τις αθλήτριες οι οποίες φοιτούν στα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης η Δημοτική Αρχή πήρε την απόφαση να αναστείλει την λειτουργία τμημάτων για 14 ημέρες προκειμένου οι μαθητές να παραμείνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό. Κλειστά είναι από σήμερα και τμήματα σχολείων της Α΄Βάθμιας εκπαίδευσης καθώς ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ διδάσκει σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Κατόπιν ενημέρωσης των διευθυντών των σχολικών μονάδων, θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου τα παρακάτω τμήματα τάξεων του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας και του 1ου Γυμνασίου Ελασσόνας, λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κορoνοϊού στα τμήματα αυτά.
Στο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας πέντε (5) τμήματα: Α2, Α3, Β3 Γενικής Παιδείας, Β’ Ανθρωπιστικών, Β’ Γαλλικών
Στο 1ο Γυμνάσιο Ελασσόνας δύο (2) τμήματα: Γ2 και Γ3

Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες τα παρακάτω τμήματα τάξεων των δημοτικών σχολείων του Δήμου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορoνοϊού σε καθηγητή φυσικής αγωγής.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας τέσσερα (4) τμήματα: Α1, Α2, Β2 και Ε2
Στο Δημοτικό Σχολείο Ευαγγελισμού Ελασσόνας ένα (1) τμήμα: Ε’ τάξη
Στο Δημοτικό Σχολείο Σαρανταπόρου ένα (1) τμήμα: Μονοθέσιο
Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται επίσης ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όσοι προπονητές και αθλούμενοι χρησιμοποίησαν το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελασσόνας θα πρέπει να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες από την ημέρα που εισήλθαν τελευταία φορά στο χώρο, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που εντοπίστηκαν και συνδέονται με τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ του ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ένωση Ελασσόνας, αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του αθλητικού σωματείου μέχρι νεωτέρας.
Παρακαλούνται όσοι χρησιμοποίησαν το Κλειστό Γυμναστήριο την τελευταία εβδομάδα να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους για τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων και να μη συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες κατά το κρίσιμο διάστημα.
Ο Δήμος Ελασσόνας παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει διαρκώς για τη λειτουργία των δημοτικών εγκαταστάσεων με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimoselassonas.gr και στην σελίδα του Δήμου στο facebook.

Πηγή: ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *