Δολοφονία στην Καβάλα: “Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου” λέει ο πατέρας του δράστη 

έγκλημα Καβάλα Λεκάνη στάβλος

Αναφέρει μάλιστα ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον γιο του

Για την οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα μίλησε ο πατέρας του 56χρονου δράστη που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και του παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας του 56χρονου αυτόχειρα μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον γιο του και ότι κάτι τέτοιο θα “έκανε μόνο ένας τρελός, τρελός όμως δεν ήταν”.

“Δεν ξέρω τίποτα. Δεν μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου” ήταν τα λόγια του πατέρα, μετά την τραγική είδηση για το φρικτό έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας.

Νωρίτερα, ο ξάδερφος του 56χρονου, τον οποίο πήρε τηλέφωνο ο δράστης πριν αυτοκτονήσει, μετέφερε στο newsit.gr ότι του τηλεφώνησε “στις 9:30 το πρωί. Πριν με πάρει, είχα ακούσει δυο πυροβολισμούς. Με πήρε και μου είπε 2 με 3 φορές “έλα στο μαντρί” και μου το έκλεισε.

Διαβάστε επίσης
Καβάλα: Συνελήφθη η μητέρα του 3χρονου που χάθηκε στο Παγγαίο

Όταν ερχόμουν στο μαντρί, άκουσα και τρίτο πυροβολισμό. Όταν έφτασα εδώ, ήταν και οι τρεις νεκροί. Το κεφάλι του ξάδερφου μου ήταν διαλυμένο, δεν πλησίασα περισσότερο. Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του”.

Πηγή: newsit.gr