Δολοφονία στην Καβάλα: Οι πρώτες δηλώσεις του 25χρονου που ομολόγησε – «Μου έκανε bullying»

Θεσσαλονίκη εξαφάνιση

Ποιο στοιχείο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσαγωγή του

Την άκρη του νήματος της δολοφονίας του 52χρονου στην Καβάλα βρήκε επιτέλους η αστυνομία, καθώς ο 25χρονος δράστης ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Ως δράστης συνελήφθη ένας 25χρονος που δούλευε στην ίδια εταιρεία με τον 52χρονο στην Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε στην Χρυσούπολη. Έδωσε μάλιστα και τις δικές του εξηγήσεις για τη δολοφονία. Φέρεται να είπε πως δούλευε στην εταιρεία του αδικοχαμένου πατέρα και όπως υποστήριξε, πριν από πέντε μήνες, το θύμα τον είχε απολύσει. Υποστήριξε πως του έκανε bullying και πως ήθελε να τον εκδικηθεί.

Όπως φέρεται να είπε, τον πυροβόλησε με το όπλο του αδερφού του. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο 52χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είδε τον δολοφόνο του, ο οποίος τον πυροβόλησε από απόσταση 5-6 μέτρων, στοχεύοντας στην καρδιά του θύματος. Κατόπιν εξαφανίστηκε στα χωράφια. Οι αρχές εστίαζαν τις έρευνές του στο περιβάλλον του θύματος αναζητώντας ανθρώπους με τους οποίους πιθανόν να είχε διαφορές.

To θρίλερ με τη δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα, έλυσαν οι κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τον δράστη να έρχεται και να φεύγει από το σημείο της εκτέλεσης. Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, τον προσήγαγαν και λίγες ώρες μετά, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση, την ώρα που έφτανε στη δουλειά του.

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση έπαιξαν και οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο κατηγορούμενος στις διαδικτυακές του σελίδες και πιο συγκεκριμένα εκείνες με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε. Οι αστυνομικοί στην Καβάλα άρχισαν να συνθέτουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης και όπως φαίνεται έφτασαν στην άκρη του νήματος.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το θύμα του, διέφυγε με τα πόδια μέσα από ένα διπλανό χωράφι και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη.

Πηγή: newsit.gr