Δολοφονία στην Κω: Ανατροπή στην υπόθεση – Δεν την σκότωσε ο σύντροφος της

ΗΠΑ

Έκανε ήδη πάνω από 4,5 χρόνια στη φυλακή

Τεράστια ανατροπή μετά από 7 χρόνια εμφανίζεται στην υπόθεση δολοφονίας 42χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Κω, για την οποία είχε καταδικαστεί ο 52χρονος σύντροφος της.

Σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 52χρονος περιγράφει την αδικία και τον στιγματισμό που υπέστη για την δολοφονία της συντρόφου του το 2015 στην Κω, ένα άγριο έγκλημα, για το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι ένοχος ήταν άνδρας που έμεινε σε διπλανό διαμέρισμα.

Ο 52χρονος είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2015 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 42χρονης συντρόφου του και μητέρας 3 παιδιών. Όπως λέει σήμερα, δεν αξιολογήθηκαν σωστά τα δείγματα του DNA και των δακτυλικών αποτυπωμάτων που ελήφθησαν από το τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί άδικα

Μετά την καταδίκη του ζητήσαμε να μας γνωστοποιηθεί το αποτέλεσμα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, το οποίο αδικαιολογήτως είχε καθυστερήσει και δεν είχε συσχετιστεί στην ποινική δικογραφία 14.31.25 Προέκυψε ότι τα δαχτυλικά αποτυπώματα ανήκουν σε έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος κατοικούσε στο διαμέρισμα του πάνω ορόφου.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία: Βρέφος ενός έτους μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο - Μυστήριο ο θάνατός του

Ο άνδρας και δράστης του εγκλήματος ακόμη καταζητείται, ενώ το 52χρόνο θύμα αυτής της ασύλληπτης δικαστικής πλάνης θα ζητήσει από την πολιτεία αποζημίωση για την βλάβη που υπέστη.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *