Δωρεάν φαγητό, ψωμί και νερό προσφέρει εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη εστιατόριο

Σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Μία σπουδαία πρωτοβουλία ανέλαβε γνωστό εστιατόριο στη δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει καθημερινά και μέχρι το τέλος του μήνα, δωρεάν φαγητό, ψωμί και νερό σε όσους έχουν ανάγκη.

Πρόκειται για το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» που βρίσκεται στην περιοχή της Πολίχνης.
Συγκεκριμένα, το γνωστό εστιατόριο προσφέρει καθημερινά, από τις 11:30 έως και τις 12:00, φαγητό, ψωμί και νερό, σε συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα και πριν προμηθεύονταν το φαγητό τους από το συσσίτιο της εκκλησίας.

Λόγω του lockdown που επικρατεί στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, το εστιατόριο θα προσφέρει φαγητό μέχρι και το τέλος του μήνα.

Χαρακτηριστικά, το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» ανακοίνωσε: «Από 2 Νοεμβρίου και για όλο τον μήνα, κάθε πρωί θα μαγειρεύουμε και θα προσφέρουμε δωρεάν φαγητό ψωμί και νερό, από τις 11:30 ως τις 12:00, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μπορούσαν πριν να βρεθούν στο ΣΥΣΣΙΤΙΟ της εκκλησίας ενώ τώρα δεν μπορούν λόγω της απαγόρευσης στην εστίαση.

Ξεχάσαμε ότι μαζί με τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν και οι αίθουσες συσσιτίων που μπορούσαν να συντηρήσουν με φαγητό τόσους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο μετά από καταγγελία για βιασμό

Προσωπικά γνωρίζω και πολλούς συναδέλφους μου οι οποίοι ταπεινά εξυπηρετούσαν ανθρώπους που είχαν ανάγκη όσο τα καταστήματα ήταν ανοιχτά.

Τώρα όλοι αυτοί που έχουν ανάγκη ακόμη και το φαγητό είναι σε απόγνωση. Γι’ αυτον τον λόγο θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε με τα απαραίτητα, στο μέτρο του δυνατού, καθημερινά για μισή ώρα όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα και θα πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα εκτός καταστήματος με ατομική ευθύνη από τον καθένα μας.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Να έχουμε όλοι μια όμορφη εβδομάδα.

Υ.Γ. Με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος!!!!».

Με σημερινή ανάρτηση αναφέρει: «Σας δείχνουμε ζωντανά τα φαγητά που ετοιμάζουμε κάθε πρωί για να διανέμουνε σε υπερήφανους συμπολίτες μας που χρειάζονται λίγη βοήθεια, και σας διαβεβαιώνουμε πως βάζουμε το ίδιο μεράκι και την ίδια ποιότητα, όπως τόσα χρόνια σας έχουμε αποδείξει!!!!

Δεν υπάρχουν λοιπόν δύο ποιότητες φαγητών, γιατί ΔΕΝ υπάρχουν και δύο ποιότητες ανθρώπων!!!!

Υ.Γ. με ένα πιάτο φαΐ δεν έγινε κανείς φτωχότερος!!!!».

Δείτε το βίντεο

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία σπουδαία πρωτοβουλία, για μία ανθρώπινη κίνηση που ευελπιστούμε να βρει ανάλογους μιμητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *