Δράμα: «Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη» είπε η μητέρα του 15χρονου που βίαζε ο σύντροφος της

Καρδίτσα

Δήλωσε πως το αγόρι δεν της είχε πει τίποτα

Οργή και σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του 36χρονου που βίαζε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του, ενώ αποπειράθηκε να βιάσει και έναν φίλο του στη Δράμα.

Η μητέρα του 15χρονου από τη Δράμα ισχυρίζεται ότι το αγόρι δεν της ανέφερε κάτι και δεν παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του 36χρονου συντρόφου της, που σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των Αρχών κατηγορούμενος για τον βιασμό -κατ` εξακολούθηση- του ανήλικου γιου της και της απόπειρας βιασμού του φίλου του νεαρού.

Διαβάστε επίσης: Δράμα: Συγκλονισμένος δηλώνει ο πατέρας του 36χρονου που φέρεται να βίασε τον ανήλικο γιο της συντρόφου του

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας “να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει”. Δεν μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ‘ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά η πήγε να το κάνει.

Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά» περιέγραψε η μητέρα μιλώντας στο Star.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Διαβάστε επίσης: Δράμα: Νέα στοιχεία σοκ για την υπόθεση βιασμού του ανήλικου

Στην ερώτηση αν έβαλε αυτή τον φίλο του γιου της να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον σύντροφό της, η μητέρα αρνήθηκε πως έκανε κάτι τέτοιο.

Για το αν θα σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της τόνισε: «Όχι βέβαια. Ούτε τον κατηγορώ, ότι “ναι το έκανε”, αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της Δικαιοσύνης».