Δράμα: Συγκίνηση στο Παρανέστι για τον αστυνομικό που αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο

Πέραμα Αρτα Κορινθία Αλεξάνδρεια ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλονίκη, αστυνομικός τράπεζα Χαλκιδική Πέλλα Πατσούρα τροχαίο Ευελπίδων αστυνομικό αστυνομικός Κρήτη Πιερία Νέο Ηράκλειο

Τι αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής, Αναστάσιος Καγιαόγλου

Στο κέντρο συνοριακής φύλαξης ΠΡΟΚΕΚΑ στο Παρανέστι της Δράμας υπηρετούσε ο 35χρονος αστυνομικός, που έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο άνδρας αυτοκτόνησε μέσα στο επιβατικό του αυτοκίνητο λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η βάρδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός θα πήγαινε για υπηρεσία με το αυτοκίνητο του, όταν για άγνωστο λόγο επισκέφτηκε το χωριό Μαυρόβατος λίγο έξω από την Δράμα. Εκεί και για λόγους που ερευνούν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί, έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Σημειώνεται πως ο ίδιος και η οικογένεια του είναι γνωστοί στην περιοχή. Ο πατέρας του 35χρονου είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ η μητέρα του γνωστή στην πόλη της Δράμας, καθώς ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονίζει η αδελφή του αστυνομικού - «Καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα με τα καθήκοντά του, ο άτυχος 35χρονος διατελούσε πρόεδρος σε μια νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα, του «Πήγασου».

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιαόγλου, ο 35χρονος δεν ήταν παντρεμένος και ζούσε στην πόλη της Δράμας: «Ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, ήσυχος, που προφανώς δεν άντεξε κάποια κατάσταση την οποία ζούσε.

Στο άκουσμα της είδησης είδα ανθρώπους που τον γνώριζαν εδώ στο Παρανέστι να δακρύζουν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά τα γνωρίζουμε γιατί βγαίνουν στο χωριό, παίρνουν τον καφέ τους, μιλάμε μαζί τους. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πηγή: protothema.gr